2 personer4 bundt porrer 125 g fuldkorns pastaskruer 2 økologiske æg 2,5 dl cremefine til madlavning 7% 200 g kyllingetern 100 g revet ost Timian Merian Salt Peber Rens porrerne og skær dem i skiver på ½ cm tykkelse. Bring 1 liter vand i kog og kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken. Det sidste minut af pastaens kogetid puttes porreskiverne i vandet og koges med. Hæld vandet fra og fordel pasta og porrer jævnt i et fad (ca. 15*30 cm). Pisk æg og cremefine sammen og krydr med salt og peber samt med et drys timian og/eller merian. Krydderier kan varieres efter smag f.eks. rosmarin, basilikum, og oregano (frisk eller tørret). Æggemassen hældes i fadet over porrer og pasta. Fordel kyllingetern ovenpå og drys med den revne ost. Sættes i en forvarmet ovn på 185 grader i 35-40 minutter |
Halvdelen af portionen = 692 KCAL (stor portion, mætter godt)
Kommentarer
Send en kommentar