Rejesalat med ris

Billedet er taget af en dobbelt portion

4 prs

Ingredienser
200g rejer
3/4 dl løse ris (ca. 50 g)
1 lille løg, finthakket
1 peberfrugt, skåret i små tern
1/4 blomkål, delt i små buketter
1 dl piskefløde 38 %
1 dl creme fraiche 18 %
1 spsk mayonaise
1,5 spsk tomatketchup
Citronsaft, salt og peber
Salatblade til pynt

Kog risene efter anvisningen og lad dem blive helt kolde. Gør alt det grønne klart. Pisk fløden til skum. Bland den med creme fraiche og mayonaise. Smag den til med citronsaft, salt og peber og ketchup.

Bland risen med rejer, løse ris, peberfrugt og løg. Anret salaten på en bund af salatblade. Kan med fordel serveres med lune flûtes.


Kan bruges til forret eller en let frokost.

1/4 af denne portion "koster" 291 KCAL

Opskriften er fundet i et ugeblad for mange mange år siden og først testet i år, men mums, den smager godt.

Kommentarer