Denne ret er meget alsidig, kan bruges som forret, frokost eller en snack
Den er hurtig at lave, skal dog hvile mindst 3 timer i køleskabet
Ingredienser til 3 stk
Omelet:
3 æg
3 spsk vand
3 tsk maizena
Tag 1 æg, 1 spsk vand og 1 tsk maizena og pisk det godt sammen.
Varm en stor pande op og steg hurtigt en tynd omelet, skal ikke vendes.
Læg den over på en tallerken. Gentag proceduren 2 gange.
Fyld:
125 g røget laks
50g friskost, så fedtfattig som muligt (F.eks. Linessa 5 % fra LIDL) eller Philadelfia light
Dild
Smør friskosten ud i et tyndt lag på hver omelet. Drys hakket dild henover.
Fordel laksen på de tre omeleletter og rul dem ind enkeltvis i et stykke husholdningsfilm.
Stilles i køleskabet i mindst 3 timer. Kan også holdes sig til næste dag.
181 KCAL pr. stk
Tak til http://fitneverythinginbetween.bloggersdelight.dk, hvor jeg har fundet opskriften.
Min udgave er lettere modificeret.
Kommentarer
Send en kommentar