BILLEDE kommer næste gang, jeg bager dem
Disse cookies er geniale. De er hurtige at lave, består af få ingredienser og smager himmelsk. De kan dog kun holde sig 2 dage, da de nok ellers vil blive for tørre. Men det er nok ikke noget problem, da de nok skal blive spist hurtigt - de smager simpelthen for godt og derfor vil jeg undtagelsesvis dele opskriften uden billede.
De er både laktosefri og glutenfri.
380g flourmelis
100g usødet kakao
100g usødet kakao
1/2 tsk salt
140g hakket mørk chokolade, gerne 70 %
4 æggehvider
Forvarm ovnen til 160 grader.
Rør alle ingredienserne sammen (æggehviderne skal ikke piskes)
Sæt klatter af dejen på en bageplade beklædt med bagepapir
Sæt klatter af dejen på en bageplade beklædt med bagepapir
Bages i ca. 25 minutter og lad dem afkøle helt, inden de spises.
Opskriften er fundet hos sarahskager.dk - se originalopskriften her.
Kommentarer
Send en kommentar