4 prs.
Ingredienser:
4 past. æggeblommer
4 spsk flourmelis
150g mørk chokolade
6 små makroner
1/2 L piskefløde
Smelt chokoladen over vandbad. Pisk æggeblommerne godt med flourmelis. Rør chokoladen i æggemassen og bland groftknuste makroner i.
Pisk fløden til skum og vend den i.
Kom ismassen i en ismaskine og kør den 40 minutter, inden den hældes over i en form og fryses.
Hvis du ikke har en ismaskine, skal du røre i den en gang imellem de første to timer, den fryser.
Ingredienser:
4 past. æggeblommer
4 spsk flourmelis
150g mørk chokolade
6 små makroner
1/2 L piskefløde
Smelt chokoladen over vandbad. Pisk æggeblommerne godt med flourmelis. Rør chokoladen i æggemassen og bland groftknuste makroner i.
Pisk fløden til skum og vend den i.
Kom ismassen i en ismaskine og kør den 40 minutter, inden den hældes over i en form og fryses.
Hvis du ikke har en ismaskine, skal du røre i den en gang imellem de første to timer, den fryser.
Spændende is, jeg kan godt lide, at der båder er makroner og flormelis i :-)
SvarSletDu er velkommen forbi vores lille blog univers.
God weekend og snart glædelig jul :-)
Maria & Tina
"En verden af kunst"