Nøddeskaller


Denne opskrift stammer fra min tid som spejder og blev oprindeligt kaldt: Ruth Truelsens nøddeskaller.
46 stk
6 x 1 medium æg
500 g sukker
250 g makroner
250 g hvedemel
100 g hasselnødder
100 g pålægschokolade, mørk, galle & jessen
250 g margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt
Mandelessens
Tænd ovnen på 200 grader.
Margarinen smeltes og afkøles.
Æg og sukker piskes godt. Makronerne knuses og blandes i æggemassen. Nødderne hakkes. Tilsæt resten af ingredienserne, pålægschokoladen brækkes i småstykker. Smag til med mandelessens.
Puttes i små papirsforme, som fyldes halvt op.
Bages i ca. 15 min. - tages ud af formene, når de er kølet lidt af - hvis de er helt kolde, kan papiret sidde fast. Afkøler på rist.
Meget fryseegnet

KCAL
Ca. 158 kcal pr. stk

Kommentarer