36 stk
15 g gær, frisk
8 dl vand
2 dl kærnemælk
1 spsk salt
2 spsk honning
200 g 5-kornsblanding
100 g fuldkornsspeltmel
300 g fuldkornshvedemel
300 g speltmel, sigtet
400 g hvedemel
150 g mørk chokolade
8 dl vand
2 dl kærnemælk
1 spsk salt
2 spsk honning
200 g 5-kornsblanding
100 g fuldkornsspeltmel
300 g fuldkornshvedemel
300 g speltmel, sigtet
400 g hvedemel
150 g mørk chokolade
Rapsolie til pensling af formene.
Start aftenen før.
Gæren udrøres i lidt af vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen godt sammen. Den skal være temmelig klæg. Dæk skålen til og sæt den i køleskabet natten over. (Denne portion passer til den store hvide Tupperware skål)
Tænd ovnen på 200 grader.
Smør en muffinform med olie og kom en lille klat dej i hver form. Tilsæt et stykke chokolade og put lidt mere dej henover, så chokoladen er skjult.
Bag bollerne midt i ovnen i ca. 25 minutter.
Tag bollerne ud af formen og lad dem afkøle på en rist. Bollerne er fryseegnet.
KCAL
Hver bolle koster ca. 149 KCAL
Tag bollerne ud af formen og lad dem afkøle på en rist. Bollerne er fryseegnet.
KCAL
Hver bolle koster ca. 149 KCAL
Kommentarer
Send en kommentar