Antal: 14 stk
Ingredienser
125 g hvedemel
50 g hvid hvedemel
75 g sukker
50 g brun farin
1,5 tsk bagepulver
0,3 tsk salt
250 g banan (2-3 stk)
1 medium Æg
100 g smeltet smør,
75 g mørk chokolade
75 g hasselnødder
Sådan gør du
Tænd ovnen på 170 grader alm ovn
Find 14 muffinforme frem. Mine er i silikone og skal bare lige skylles i koldt vand, inden dejen kommer i.
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
Mos bananerne med en gaffel og rør dem sammen med æg, smeltet smør og mælk.
Rør bananblandingen sammen med melblandingen.
Hak chokolade og nødder groft og vend dem i dejen. Fordel dejen i de 14 muffinsforme og bag dem midt i ovnen i ca. 25 minutter.
Lad dem køle af et par minutter og vend dem ud af formene - på en rist.
Fryseegnede
214 kcal pr stk
Den originale opskrift stammer fra ugebladet Hjemmet 4:2020.
TIP! Har du for mange bananer? Pil dem, skær dem i skiver og frys dem fladt i en frysepose. Tag posen op og lad dem tø op i ca. 30 minutter, før du går i gang med dejen.
Kommentarer
Send en kommentar