Forberedelsestid: 40 minutter
Tilberedningstid: 1 time og 50 minutter
Reel tid fra start til servering 2 timer og et kvarter
4 prs
Ingredienser
500g hakket kalv-flæskefars
50g rasp
100g revet parmesan
1 tsk tørret oregano
1 ps. cannellonirør (fås bl.a. i Irma)
375g frisk ricottaost
60g revet cheddarost
Tomatsovs
4 dl tomatpuré
1 ds. hakkede tomater, naturel
2 fed pressede hvidløg
3 spsk frisk basilikum, hakket
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180 grader. Smør et rektangulært ildfast fad med oliemargarine
- I en skål blandes farsen med rasp, halvdelen af parmesanen, oregano og salt og peber. Med en teske fyldes cannellonirørene med kødblandingen. Sættes i køleskabet.
- Tomatpuré, hakkede tomater og hvidløg bringes i kog i en mellemstor gryde. Skru ned for varmen og lad sovsen simre i 15 minutter. Tilsæt basilikum og rør godt rundt.
- Hæld halvdelen af tomatsovsen i det ovnfaste fad. Læg de fyldte pastarør i fadet og hæld den resterende sovs over. Rør Ricotta-osten med en ske, fordel den over retten. Drys med resten af parmesanen og cheddarosten.
- Bages, dækket med folie, i 1 time. Fjern folien og bag dem endnu 15 minutter, eller til de er gyldne.
KCAL
1/4 af portionen svarer til 762 kcal
Kommentarer
Send en kommentar