Pebernødder

















Denne portion passer til en familie på fire og lidt til venner og familie ;o)

Ingredienser
500g hvedemel
1/4 tsk hjortetaksalt
2 tsk kanel
1/2 tsk hvid peber
1 tsk ingefær
1 tsk nelliker
200g smør
250g sukker
2 æg
8 spsk piskefløde

Sådan gør du
Bland mel, hjortetaksalt og krydderier sammen. Hak koldt smør i. Rør sukker og æg til en æggesnaps og bland fløden heri.

Saml melet med æggesnapsen og ælt dejen godt sammen. Du kan nu vælge at fryse dejen eller putte den i køleskabet til senere brug eller straks trille fingertykke stænger, der skæres i små hapser og trilles til kugler.

Bag pebernødderne i en forvarmet ovn i ca. 10 minutter ved 180 grader på øverst i ovnen. OBS de bliver ikke brune.



Kilde: Krudtuger & kanelsnegle af  Sif Orellana

Kommentarer