Æggeruller med røget laks


Denne ret er meget alsidig, kan bruges som forret, frokost eller en snack

Den er hurtig at lave, skal dog hvile mindst 3 timer i køleskabet

Ingredienser til 3 stk

Omelet:
3 æg
3 spsk vand
3 tsk maizena

Tag 1 æg, 1 spsk vand og 1 tsk maizena og pisk det godt sammen. 
Varm en stor pande op og steg hurtigt en tynd omelet, skal ikke vendes. 
Læg den over på en tallerken. Gentag proceduren 2 gange.

Fyld:
125 g røget laks
50g friskost, så fedtfattig som muligt (F.eks. Linessa 5 % fra LIDL) eller Philadelfia light
Dild

Smør friskosten ud i et tyndt lag på hver omelet. Drys hakket dild henover. 
Fordel laksen på de tre omeleletter og rul dem ind enkeltvis i et stykke husholdningsfilm. 
Stilles i køleskabet i mindst 3 timer. Kan også holdes sig til næste dag.



181 KCAL pr. stk

Tak til http://fitneverythinginbetween.bloggersdelight.dk, hvor jeg har fundet opskriften.
Min udgave er lettere modificeret.

Kommentarer