Knækbrød med speltmel

















Disse knækbrød er geniale og utrolig lette at lave. Samtidig holder de maven i gang takket være alle de gode kerner.

20 stk = 1 bageplade
Ingredienser
0,5 dl havregryn, finvalsede
1 dl sesamfrø, øko, Kornkammeret
0,5 dl solsikkefrø, afskallede, tørrede
0,5 dl hørfrø
0,5 dl græskarkerner
90 g fuldkornsspeltmel (1,5 dl)
1 dl vand
0,5 dl olie, alle typer
0,5 tsk bagepulver
0,5 tsk salt
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader. Og find en bageplade og 2 stykker bagepapir frem.
Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Når dejen har konsistens som tyk havregrød, er den klar til brug.
Kom dejen på et stykke bagepapir og bred den lidt ud. Læg det andet bagepapir ovenpå og rul dejen tyndt med en kagerulle. Fjern det øverste bagepapir og skær nu ridser i dejen med et pizzahjul.
Bag knækbrødene på midterste rille i ovnen i ca. 20-25 minutter. De skal ud, når de er gyldne og sprøde.

Lad dem afkøle på en rist. Opbevares i en lufttæt beholder.


Ca. 82 KCAL pr. stk / eller 742 KCAL pr 100g

SENSE

Opskriften er fundet et sted på nettet, men jeg kan ikke lige huske hvor ;o)

Kommentarer