Müsli - lavet med ovn eller Actri Fry

Denne opskrift smager rigtigt dejligt og er samtidig god for fordøjelsen, især ovenpå en portion A38. Jeg plejer at bruge 3 spsk til en stor portion.

Portionen rækker til ca. 74 spsk fulde.
Ingredienser I
75 g mandler, grofthakkede
75 g hasselnødder, grofthakkede
40 g græskarkerner, grofthakkede
30 g solsikkekerner, grofthakkede
150 g havregryn
150 g boghvedeflager, øko, Urtekram
Tænd ovnen på 240 grader. Bland de ovenstående ingredienser og læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 8-9 minutter på nederste rille. Rør i det ind i mellem. Vær opmærksom, det kan hurtigt brænde på. Tag pladen ud. Skru ovnen ned til 220 grader.
Bland de sidste ingredienser i og rør godt rundt:
Ingredienser II
1,25 dl ahornsirup
2,5 spsk brun farin
1 spsk sesamfrø, øko, Kornkammeret
1 tsk hørfrø

Bag müslien i ca. 5 minutter - tag pladen ud og lad den afkøle. Hældes på et lufttæt glas.

1 spsk / 1 stk = 10g = 42 kcal

Tip : Jeg har prøvet at lave det i Actri Fry'en - hvilket var genialt og ser ud til at lykkes til fulde. Følg samme vejledning, men du behøver ikke at røre rundt :o)

Kommentarer