mandag den 1. maj 2017

Proteinpandekager med gulerødder





















1 person

Ingredienser
2 æg
2 spsk hytteost
1 spsk vanillesukker / evt vanillepulver og lidt ekstra sødemiddel
1 tsk sukrin eller andet sødemiddel
1 stor revet gulerod
1 spsk Pofiber
evt 1 tsk ren kakao


Sådan gør du
1. Blend alle ingredienserne
2. Varm 1 spsk olie op på en pande
3. Lav små pandekager, skru ned for varmen og vend dem, når de er bagt på undersiden.


375 KCAL pr. portion

Sense
HF1-2: gulerødder
HF3: æg og hytteost
Fedt: olie til stegning
Smagsgiver: sødemiddel, vanillesukker



Tips til servering
Serveres med mørk chokolade, hakkede nødder/mandler, Zero topping, skyr, bær

Den originale opskrift kan ses på Merethe Vrås blog. Tak for inspirationen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar